ZG ngageter feeder

Pedaran pondok:

ZG séri feeder geter motor seueur dianggo dina pertambangan, metalurgi, batubara, kakuatan termal, tahan seuneu, kaca, bahan wangunan, industri lampu, sisikian sareng industri sanésna, tiasa meungpeuk, bahan butiran sareng bubuk, saragam atanapi paranti dahar kuantitatif.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk:

ZG séri feeder geter motor seueur dianggo dina pertambangan, metalurgi, batubara, kakuatan termal, tahan seuneu, kaca, bahan wangunan, industri lampu, sisikian sareng industri sanésna, tiasa meungpeuk, bahan butiran sareng bubuk, saragam atanapi paranti dahar kuantitatif.

 

ciri:

ZG séri feeder geter motor mangrupikeun jinis peralatan dahar anu énggal. Dibandingkeun sareng alat-alat tuang anu sanés, éta ngagaduhan ciri sapertos kieu:

1. Éta ngagaduhan kaunggulan struktur saderhana, pangropéa anu merenah, low noise, gampang dipasang, operasi anu stabil, mimiti gancang sareng parkir anu stabil.

2. Ku ngagunakeun sumber getaran motor geter, bahanna bergerak dina parabola, janten anggo alur tuangeun alit sareng umur palayanan naék.

3. Éta tiasa ngarobih sareng muka sareng nutup aliran bahan sacara instan sareng ningkatkeun akurasi tuang kuantitatif.

 

Prinsip kerja sareng fitur struktural:

ZG feeder geter séri disetir ku jinis motor geter anyar, anu ngajadikeun awak gerak sacara périodik sareng linier sapanjang arah geter pikeun ngawujudkeun dahar anu seragam sareng kuantitatif. ZG séri feeder geter diwangun ku feeder tank, motor geter, alat damping sareng bagian sanésna.

 

Gambar rujukan garis besar :

ZG vibrating feeder

ZG vibrating feeder (5)

 

parameter teknis :

modél

Ukuran pakan mm

Kapasitas pangobatan

t / jam

Motor geter

modél

Kakuatan Kw

ZG-25

60

25

YZO-2.5-4

0,25 * 2

ZG-30

80

30

YZO-2.5-4

0,25 * 2

ZG-50

90

50

YZO-5-4

0,4 * 2

ZG-80

100

80

YZO-8-4

0,75 * 2

ZG-100

105

100

YZO-8-4

0,75 * 2

ZG-200

115

200

YZO-17-4

0,75 * 2

ZG-300

125

300

YZO-20-4

2.0 * 2

ZG-400

140

400

YZO-20-4

2.0 * 2

ZG-750

190

750

YZO-30-4

2,5 * 2

ZG-1000

215

1000

YZO-50-4

3.7 * 2

ZG vibrating feeder (3)

 

ZG vibrating feeder (4)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali