Layar Geter

  • CZS series flip flow screen

    Layar aliran flip séri CZS

    Pelat layar didesain nganggo bahan khusus sareng umur panjang jasa; laju geter piring ayakan nyaéta 800 kali / mnt, sareng intensitas geter bahanna saluhur 50g; anu ngalereskeun piring ayakan henteu kedah sambel, janten gampang dibongkar sareng digentos.
  • Banana shaped vibrating screen

    Layar ngageter ngawangun cau

    Layar ngageter tipe czxd banana mangrupakeun jinis layar ketebalan sami-beurat beurat sinkron, anu seueur dianggo dina pamrosésan skrining panambangan volume bahan ageung sareng operasi ganti baju. Dina dasar nyerna sareng nyerep téknologi canggih asing, perusahaan kami ngarancang sareng ngahasilkeun czxd jinis cau jenis layar ngageter.
  • GPS series high frequency vibration dewatering screen

    Séri GPS layar éseter geter frekuensi tinggi

    Dina raraga minuhan kabutuhan pamulihan slime sareng bahan pangmumus sareng klasifikasi, sareng pikeun ngahontal tujuan kapasitas pamrosésan anu ageung, épék pangémutan anu saé sareng adaptasi anu kuat, frékuénsi luhur sareng kakuatan mékanik kakuatan geter anu luhur diadopsi.
  • GT series drum screen

    Layar drum séri GT

    GT - séri kendang layar mangrupikeun alat pamariksaan khusus anu dikembangkeun ku pabrik urang pikeun metalurgi, industri kimia, bahan bangunan, pertambangan sareng industri sanés. Éta ngungkulan masalah sumbatan layar nalika nyaring bahan baseuh ku layar ngageter sirkular sareng layar linier, ningkatkeun kaluaran sareng reliabilitas sistem skrining, sareng dipuji pisan ku seuseueurna pangguna.
  • HFS series fertilizer screen

    Layar pupuk séri HFS

    Layar pupuk kimia HFS mangrupikeun jinis layar geter anyar. Hal ieu utamina dianggo pikeun peunteun sagala rupa pupuk majemuk sareng bahan kimia massal anu sanés. Mesin pamariksaan pupuk kimia tipe HFS parantos ngenalkeun struktur "terakot" Amérika sareng téknologi anyar keling cincin alur. Sora geter rendah, épisiénsi saringan tinggi sareng pangropéa anu merenah.
  • SZR series hot ore vibrating screen

    SZR séri panas layar ngageter bijih

    Layar ngageter bijih panas séri SZR utami dianggo pikeun klasifikasi bijih sinter ukuran sedeng sareng alit kalayan suhu 600-800oc dina industri metalurgi, sareng kanggo ngalengkepan distribusi seragam pikeun alat-alat pendinginan.
  • Up and down vibrating screen

    Layar geter luhur jeung ka handap

    Layar ngageter luhur sareng layar ngageter handap mangrupikeun sarat konsumén konsumén urang. Layar ngageter didesain sareng didamel nganggo ciri spatial.
  • Boom vibrating screen

    Boom layar ngageter

    Layar ngageter panangan cangkang Xbzs mangrupikeun jinis peralatan saringan anu énggal. Utamana dianggo pikeun panyaringan handapeun palung tungku ledakan sareng cocog pikeun klasifikasi bahan ageung, sedeng sareng bahan butiran alit.
  • ZDS series elliptical equal thickness screen

    ZDS séri layar kandel sarua elips

    Layar ketebalan anu sami Éliptikal dianggo pikeun klasifikasi bijih tina sinter, pelet sinter sareng industri pertambangan di industri metalurgi, sareng operasi klasifikasi sareng skrining dina industri batubara. Dibandingkeun sareng jinis mesin ayakan anu sami tina spésifikasi anu sami, kapasitas pamrosésan langkung ageung sareng épisiénsi saringan langkung luhur.
  • Ya (k) series large round vibrating screen

    Ya (k) séri layar ngageter buleud ageung

    Ya (k) séri skala gedé ngageter edaran layar nyaéta alat saringan skala ageung anu dimekarkeun pikeun industri tambang. Éta cocog pikeun grading skala ageung bahan. Éta ngagaduhan ciri kapasitas pamrosésan anu ageung, efisiensi skrining luhur, daya tahan anu kuat sareng pangropéa anu merenah.
  • ZK series linear vibrating screen

    ZK séri layar ngageter linier

    Layar bergetar Linear utamina dianggo pikeun mengklasifikasikeun pertambangan batubara, pertambangan, bahan konstruksi, industri listrik sareng kimia, layar seri ngadopsi pakuat paku keling paling canggih ku paku keling, kalayan struktur saderhana, kuat sareng awét, low noise, gampang dipasang sareng perawatan, jst.
  • ZSG Linear vibrating screen

    Layar ngageter ZSG Linear

    ZSG séri layar ngageter linier mangrupikeun alat pamariksaan anu énggal sareng épisién, anu ngagaduhan ciri épisiensi tinggi, low maké, low noise, umur panjang jasa, pencegahan polusi, genah ékonomi, hemat énergi sareng penampilan anu saé. Hal ieu seueur dianggo dina operasi panyaringan partikel ageung, sedeng sareng alit dina tambang, metalurgi, batubara, industri kimia, kakuatan termal, bahan bangunan sareng industri sanés.
12 Teras> >> Halaman 1/2