Bagéan

  • Exciter

    Ngagumbirakeun

    Exciter geter dipasang kana sababaraha mesin sareng alat pikeun ngahasilkeun kakuatan éksitasi, mangrupikeun bagian penting tina panggunaan geter mékanis. Exciter geter tiasa ngajantenkeun obyék ngagaduhan bentuk sareng ukuran geter tinangtu, supados ngalaksanakeun uji coba geter sareng kakuatan dina obyék, atanapi ngalibrasi instrumen uji coba getaran sareng sénsor.
  • Sieve plate

    Piring ayakan

    Pelat saringan, ogé katelah pelat keropos, gaduh tahan kaéndahan anu saé, umur panjang, tahan résistansi sareng tahan maké. Éta cocog pikeun nyeuseuh, nyaring, grading, deslagging, desliming, dewatering sareng industri mékanis anu sanés.
  • Vibration motor

    Motor geter

    Sakumpulan blok ékséntris anu tiasa dipasang dipasang dina kadua tungtung aci rotor, sareng kakuatan anu pikagumbiraeun diala ku ngagunakeun gaya sentrifugal anu dihasilkeun ku rotasi gancang-gancang tina poros sareng blok ékséntrik. Kisaran frékuénsi geter motor geter ageung, sareng sora mékanis tiasa dikirangan upami kakuatan sareng kakuatan anu pikaresepeun cocog pisan.
  • Vibrator

    Vibrator

    Bagian damel tina alat vibrator nyaéta silinder kerung bentukna rod sareng alat vibrator éksentris dina jero. Disupiran ku motor, éta tiasa ngahasilkeun frekuensi tinggi sareng geteran amplitudo mikro. Frékuénsi geter tiasa ngahontal 12000-15000 kali / mnt. éta ngagaduhan pangaruh geter anu saé, struktur saderhana sareng umur jasa anu panjang. Éta cocog pikeun balok ngageter, kolom, témbok sareng komponenana sanésna sareng beton massa.