Motor geter tahan cai

timg (1)

Sakabéh prosés skrining motor anu ngageter nyaéta pikeun nyaring sareng milih bahanna. Bahan anu béda spésipik dibagi kana bahan luhur sareng handap. Efisiensi panyaringan kedahna luhur, kapasitas ngolah relatif kedah nyumponan sarat, sareng bahanna ogé tiasa diangkut. Aya sababaraha rupa panyabab bahan ku layar ngageter, sahingga bahan anu langkung alit tibatan bolong henteu tiasa nembus liang ayakan layar ngageter kalayan lancar. Ngan ukur bagian alit tina bahan halus anu tiasa dileupaskeun ngalangkungan liang ayakan, sedengkeun bahan sanés anu langkung alit tibatan liang ayakan dicampurkeun sareng bahan anu langkung ageung tibatan liang ayakan (nyaéta bahan dina layar).

Pikeun alat pamariksaan motor geter, daérah saringan anu épéktip, struktur layar, struktur layar ngageter, frékuénsi geter sareng amplitudo ogé mangrupikeun faktor utama anu mangaruhan épisiénsi layar layar ngageter; kusabab ukuran bahanna, kalembaban (kandungan uap), distribusi bahan butiran sareng fluiditas bahan, éta ogé mangrupikeun alesan utama anu sacara langsung mangaruhan tingkat saringan layar geter. Bahan-bahanna kalayan fluiditas relatif anu saé, eusi cai leutik, bentuk partikel anu teratur, ujung lemes sareng henteu aya sisina sareng juru anu gampang diliwatan dina layar.

Dina raraga ningkatkeun épisiénsi skrining motor anu ngageter, pikeun bahan anu hadé sareng bahan anu sesah pikeun layar, layar ngageter sirkular tiasa nyaluyukeun arah rotasi vibrator (ngabalikkeun rotasi aliran matéri) pikeun manjangkeun waktos kontak antara permukaan layar sareng bahanna, anu kondusif pikeun tingkat skrining, tapi kapasitas ngolahna bakal relatif dikirangan; layar ngageter linier tiasa leres ngirangan sudut Dengdekkeun handap layar layar ngageter atanapi ningkatkeun sudut Geter Dengdekkeun dipaké pikeun ngalambatkeun kagancangan ngalir bahan sareng ningkatkeun tingkat panyaringan; pikeun bahan anu gampang disaring sareng partikel ageung, sudut Dengdekkeun handap layar dina layar ngageter tiasa ningkat atanapi sudut condong geter tiasa dikirangan pikeun nyepetkeun aliran bahan payun, supados ningkatkeun pamrosésan kapasitas Upami kaluaran layar ngageter linier diperyogikeun langkung luhur, sareng épisiénsi panyaringan sareng kapasitas penanganan kedah dipenuh, lebar sareng panjang permukaan layar ngageter tiasa ditingkatkeun.


Pos waktos: Aug-31-2020