Kaahlian pamilihan layar ngageter linier

timg

1. numutkeun pilihan situs

Panjang sareng lébar situs kedah diperhatoskeun pikeun jinis skrining geter linier; sakapeung lébar outlet layar ngageter linier diwatesan, sareng jangkungna situs ogé diwatesan. Dina waktos ayeuna, dua motor geter tiasa disimpen dina luhur atanapi kadua sisi layar ngageter linier numutkeun kaayaan situs.

 

2. Akurasi skrining sareng hasil panilitian bahan kedah diperhatoskeun

1) Beuki gedé panjang layar dina layar ngageter linier, langkung luhur akurasi saringan, langkung ageung lébarna, langkung ageung ngahasilkeun skrining. Ku alatan éta, lebar sareng panjangna anu pas kedah dipilih numutkeun kaayaan anu khusus.

2) Nalika kapasitas produksi kirang, urang tiasa milih jinis layar geter anu langkung alit, sareng nalika kapasitas produksi jangkung, urang kedah milih layar ngageter linier skala badag.

 

3. sudut condong permukaan layar layar ngageter linier,

Upami sudut condong tina permukaan layar alit teuing, bahan na bakal diblokir. Upami sudut condongna ageung teuing, akurasi nyaring bakal dikirangan. Ku alatan éta, sudut condong tina permukaan layar kedah sedeng.

 

4. sifat matéri

1) Nalika milih layar ngageter, urang kedah milih bahan anu béda-béda numutkeun sipat bahan anu béda. Salaku conto, korosif pikeun milih layar ngageter stainless steel.

2) Ukuran bolong dipilih numutkeun ukuran partikel bahan.


Pos waktos: Aug-31-2020