Saran jujur ​​hemat energi sareng produk perlindungan lingkungan

timg

Layar épisiensi multi elemen tinggi mangrupikeun alat pamariksaan anu manusiawi sareng calakan anu dirancang ku perusahaan urang numutkeun paménta pasar sareng prakték produksi.

Kinerja sareng karakteristik layar épisiénsi tinggi multi elemen.

1. Saringan sareng layar ngageter terpadu kana hiji. Seluruh feeder aya dina awak panyegelan tina tungtung tuangeun layar geter, sareng sumber geter tina tungtung tuang aya diluareun awak panyegel. Sambungan lemes karét dipaké pikeun ngahubung sareng panutup sealing, anu ngahémat pisan rohangan jangkungna.

2. feeder ngageter ayana di jero layar ngageter, anu ngirangan titik awal lebu lebu. Gerbang gerbang langsung dilebetkeun kana bagian tuang tina port dahar geter, anu ningkatkeun pangaruh perlindungan lingkungan.

3. layar geter integral, layar geter, layar sisi henteu ngiringan geter, ngirangan kualitas geter, ngirangan pangaruh kana yayasan. Layar sareng exciter geter dipasang dina sababaraha bagian, ngageter sacara mandiri, gampang dibongkar sareng dijaga.

4. Exciter geter ditempatkeun di luar sisi layar, anu ngaleungitkeun kamungkinan seueur lebu gampang dilebetkeun kana kamar bantalan, sareng bantalanna ngagaduhan umur jasa anu panjang.

5. piring ayakan sinter mangrupikeun pelapis ayakan bar dua sisi dua sisi kalayan épisiénsi saringan tinggi. Layar coke nyoko kana batang stainless steel atanapi bar bar keramik, kalayan umur tahan tahan lami.

6. Struktur layar épisiénsi tinggi 6-elemen disegel ogé sareng pangaruh perlindungan lingkungan anu saé.

7. Tujuh Sistem tuangeun diségel dina tungtung tuang layar ngageter. Bahanna ngalir tina gerbang chute kana feeder, teras ka chute dina tungtung debit shaker shaker sareng bahan na di luhur, sareng bahan anu aya dina handapeun layar kana hopper debit sareng chute. Sadaya koneksi hese disegel tanpa titik lebu lebu, anu tiasa ngirangan volume hawa tina kolektor debu layar geter dina palung tungku ledakan, sareng ngahémat konsumsi énergi panyabutan debu sareng perawatan alat panyalindungan lingkungan dugi ka langkung seueur biaya Bahan sareng padamelan biaya.

8. multi elemen layar épisiensi tinggi awak ampir pangropéa salami hirup-gratis, ngan ngaganti pelat layar sareng exciter geter.

Layar épisiénsi tinggi multi elemen, kinerja anu saé, biaya operasional ultra-murah, mangrupikeun pilihan idéal anjeun.


Waktos Post: Sep-01-2020