Produk Utama

  • Elastic environmental screen

    Layar lingkungan elastis

    Layar panyalindungan lingkungan anu elastis mangrupikeun pamekaran pang anyarna pikeun perusahaan kami pikeun klasifikasi partikel rupa bahan caket baseuh kalayan kapasitas pamrosésan anu ageung.
  • Feed environmental screen

    Layar lingkungan eupan

    Perlindungan lingkungan nyoco layar terintegrasi, ngalangkungan panggunaan rod pendukung sareng baud, ngajantenkeun sambungan lemes antara corak sareng kotak kana sambungan anu heuras, nyingkahan masalah gampang ngarusak sambungan lemes anu disababkeun ku sambungan lemes antara chute sareng awak kotak, ngirangan biaya perawatan sareng ngirangan lebu debu nalika prosés nyoco.
  • Multi element high efficiency screen

    Multi épisiénsi layar tinggi

    Sababaraha layar épisiénsi luhur mangrupikeun generasi énggal produk téknologi mandiri dikembangkeun ku Xinxiang Chengxin alat geter Co., Ltd. Éta cocog khusus pikeun sinter sareng pamariksaan bahan baku. Pelat ayakan ngadopsi pelapis ayakan bar dua lapis kalayan épisiénsi saringan tinggi sareng pangaruh panyalindungan lingkungan anu luar biasa.