K séri silih tuang batubara

Pedaran pondok:

Panyusun batubara timbal balik tipe K nganggo mékanisme rod sambung engkol pikeun nyéred piring handapeun 5 derajat ka handap pikeun ngajantenkeun gerak résiprési linier dina roller, sahingga sacara seragam ngaluarkeun batubara atanapi bahan granular leupas sareng bubuk sanésna sareng sipat grinding alit sareng viskositas alit tina alat-alat tuangeun kana alat-alat panampi.


Detil Produk

Tanda Produk

Panyusun batubara timbal balik tipe K nganggo mékanisme rod sambung engkol pikeun nyéred piring handapeun 5 derajat ka handap pikeun ngajantenkeun gerak résiprési linier dina roller, sahingga sacara seragam ngaluarkeun batubara atanapi bahan granular leupas sareng bubuk sanésna sareng sipat grinding alit sareng viskositas alit tina alat-alat tuangeun kana alat-alat panampi. K-type feeder bulak balik cocog pikeun ngangkut bahan massal di ranjau, ranjau, pabrik persiapan batubara, stasiun transfer, lokakarya penanganan batubara, terminal bahan port port, jst. Tiasa mindahkeun bahan masal kana conveyor sabuk atanapi alat panyaringan anu sanés sareng panyimpenan paranti ngalangkungan silo atanapi langsung. Élingan nyocokan seragam bijih, batubara keusik, sisikian sareng bahan massal anu sanés

Alat-alat ieu tiasa tuang batubara sacara merata ngalangkungan bunker batubara pikeun conveyor atanapi alat saringan sanésna, anu cocog pikeun pabrik persiapan tambang sareng batubara.

1. Struktur: pakan batu bara diwangun ku corong, réduser, motor umum, platform transmisi, mékanisme transmisi, pelat handap (pelat pakan batu bara), awak dahar batubara, roller sareng gerbang.

2. Prinsip: ngalangkungan mékanisme rod anu ngahubungkeun sareng engkol, motor nyetir pelat handap pikeun ngajantenkeun gerak bulak balik linier dina roller, supados sacara sami ngabongkar bahan kana conveyor atanapi alat saringan anu sanés.

 

Aya dua jinis struktur pakan batubara: kalayan ngatur gerbang sareng henteu ngatur gerbang.

Produktivitas kalayan gerbang pangaturan tiasa dikontrol ku gerbang, sareng produktivitas anu didaptarkeun dina tabel di luhur nyaéta produktivitas nalika disaluyukeun sareng posisi maksimum (sami sareng éta tanpa ngatur gerbang).

 

Pamasangan sareng panggunaan feeder batubara timbal balik-tipe K (feeder)

1. Sétrik feeder batubara dibereskeun dina handapeun tempat sampah. Sateuacan dipasang, perlu ditetepkeun posisi horizontal, nyepetkeun pigura sareng bukaan bin kalayan bolts, teras tempatkeun platform transmisi dina posisi anu leres, ngelas H-frame sareng pigura sareng platform transmisi pageuh, dijajarkeun sareng pasang reducer sareng motor, saluyukeun leres, sareng cangcang ku baud.

2. Saatos dipasang feeder batubara silihbalikeun, uji coba henteu-beban diperyogikeun. Salami operasi, parios naha sadaya bagian dianggo normal, sareng naékna suhu maksimum bantalan rolling henteu kedah langkung luhur tibatan 60.

3. Nalika nyaluyukeun produktivitas numutkeun sarat unloading, tarik kaluar batang pin di bagian engkol, loosen nut, muterkeun posisi "1,2,3,4 ″ tina cangkang engkol pikeun milih posisi tetep, lebetkeun aci pin, sambungkeun engkol sareng cangkang engkol, ketang aci pin sareng kacang, teras hurungkeun mesinna saatos disaluyukeun.

 

Perbaikan sadidinten sareng pangropéa tina feeder batubara timbal balik K-type (feeder bulak balik):

1. Sateuacan dioperasikeun feeder, kedah aya batubara atah anu cekap dina bunker pikeun nyegah dampak langsung kana lantai (pelat pakan batu bara) nalika ngamuat batubara kana bunker.

2. Saatos damel kontinyu unggal bulan, parios naha bagian mesin leupas sareng fenomena abnormal anu sanés. Upami aya fénoména anu henteu normal, langsung perbaiki.

3. Pelat pelapis handapeun pakan batu bara langsung dina kontak langsung sareng batubara kedah diperbaiki atanapi diganti upami kandelna langkung ti satengah tina kandel aslina.

 

Upami bagian résiprokal henteu jalan normal salami genep bulan, éta kedah langsung diganti.

 

Pangropéa bagian-bagian utama timbal balik feeder batubara:

a. Reducer: parios unggal genep bulan, sareng bersihkeun bantalan gulung sareng kotak atanapi gentos minyak pelumas.

b. Motor: numutkeun syarat pangropéa motor.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali