Séri HGM aktip feeder batubara geter

Pedaran pondok:

Awak utama feeder batubara geter diaktipkeun disegel sareng dihubungkeun sareng lawang handap silo. Jinis lengkungan atanapi pelat pelepasan modél dina mesin aya hubungan langsung sareng bahan dina tempat sampah.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk:

Awak utama feeder batubara geter diaktipkeun disegel sareng dihubungkeun sareng lawang handap silo. Jinis lengkungan atanapi pelat pelepasan modél dina mesin aya hubungan langsung sareng bahan dina tempat sampah. Geter piring pelepasan sacara épisién dikirimkeun kana bahan anu disimpen dina silo. Énergi geter dihasilkeun ku gaya geter ngajantenkeun bahanna leupas sareng murag. Bahan na dikirimkeun ka outlet batubara handap ngaliwatan alur kurva dina dua sisi feeder batubara. Geter tina feeder batubara sareng alur kurva anu dirarancang khusus sareng diitung ngajantenkeun bahan ku bantosan pelemparan pelemparan kurva pikeun mastikeun pembuangan batubara anu gancang sareng gratis tina bahan, bahkan pikeun batubara kalayan viskositas anu luhur sareng eusi beueus ageung. Aya dua jinis desain mesin: hiji nyaéta flap bébas hidrolik flap lempeng lempeng, sareng anu sanésna mangrupikeun tipe ngonci otomatis. Anu baheula tiasa dianggo dina operasi bahan beungkeutan super Uap sareng jumlah tuangeun anu ageung. Jinis ngonci otomatis gaduh desain seleksi ketat pikeun radius permukaan anu melengkung sareng ukuran partikel bahan: radius lengkungan 200-1000MM, sareng jarak minimum antara corong permukaan lengkungan sareng pelengkung pelat 150-180 Nalika motor lirén geter, bahan dina tempat sampah bakal ngonci otomatis sareng lirén ngageser, sareng teu kedah nyetél gerbang.

Geter anu luar biasa nyaéta prinsip anu saé. Mesinna diwangun ku motor geter, palung, corong sareng sajabina. Éta ngadopsi jisim dobel caket prinsip résonansi, nganggo spring karét pikeun gaya geser, beroperasi lancar, masihan gaya seragam sareng teu aya sora, sareng ngageterkeun kakuatan geter pikeun ngajalankeun awak alur utama pikeun kéngingkeun amplitudo linier anu diperyogikeun. Dilengkepan konverter frékuénsi sareng pelat adjustable hidrolik, kaluaran batubara tiasa dikirangan ti minimum dugi ka 120% kaluaranana, supados ngawujudkeun régulasi speed stepless tina tuang.

Karakteristik pangbadagna tina mesin ieu nyaéta éta tiasa tuang sacara langsung nalika teu aya geter dinamis, sareng kapasitas penanganan tiasa ditingkatkeun langkung ti 20% nalika ngageter. Sumawona, nalika palabuhan debit ditumpukkeun di tengah beubeur, sabukna henteu gampang nyimpang, teu aya lebu, henteu paburencay sareng tahan résistansi. Bunker batubara henteu gampang diblokir sareng lengkungan. Éta aman, hemat énergi, épisién, kalayan pasokan batubara ageung, polusi rendah sareng umur jasa anu panjang. Éta dilengkepan alat semprot sareng déhidrasi. Nalika kadar uap bahanna ageung, cai dina bahan na tiasa dikaluarkeun. Nalika bahan na garing, alat semprot tiasa dianggo pikeun nyemprot bahan baseuh, anu ngagaduhan debu sareng pangaruh debu-buktina saé, kagolong kana alat panyalindungan lingkungan.

 

parameter téknis

modél

Tingkat pakan batubara t / h

Ukuran pakan mm

Kakuatan KW

Ngonci diri

Baris lempeng

HGM80

80

<80

0,7

HGM100

90

<100

0,7

HGM125

120

<130

1.1

HGM150

225

<150

1,52

HGM180

460

760

<200

2.4

HGM210

600

1000

<230

3

HGM240

800

1500

<250

3.2

HGM270

1200

1800

<280

3.7

HGM300

1500

2000

<300

5.5

HGM335

1800

2500

<360

2 * 3.2

HGM365

2500

3200

<380

2 * 3.7


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali