Panganteur

  • Belt, chain feeder

    Sabuk, pakan ranté

    Tukang tuang sabuk ngagaduhan struktur saderhana sareng operasi stabil, utamina volume tuangeun ageung dipikasieun ku pangguna. Terobosan téknis utama kami nyaéta alat lengkob, anu sacara efektif tiasa ngirangan tekanan dina bin bin sareng nyegah bahan héd dina bijil.
  • CypB quantitative disc feeder

    CypB feeder disk kuantitatif

    CypB séri kuantitatif disk feeder mangrupikeun salah sahiji alat dahar volumetrik kalayan nyoco kontinyu. Éta dipasang dina bongkar alat panyimpenan sapertos silo, silo sareng ember bin.
  • Czg double mass vibrating feeder

    Czg ganda feeder ngageter massa

    Umpan ganda ngageter feeder ngadopsi prinsip massa ganda di deukeut geter inersial résonansi. Gaya geser disayogikeun ku karét, sareng cinyusu karét gunting geter utama anu hadé pikeun sapuluh taun.
  • Electromagnetic vibration feeder

    Tuang geter éléktromagnétik

    Seri feeder geter éléktromagnétik dianggo pikeun ngangkut bahan blok, butiran sareng bubuk tina wadah panyimpenan atanapi corong kana alat anu nampi sacara kuantitatif, seragam sareng teras-terasan.
  • HGM series activated vibration coal feeder

    Séri HGM aktip feeder batubara geter

    Awak utama feeder batubara geter diaktipkeun disegel sareng dihubungkeun sareng lawang handap silo. Jinis lengkungan atanapi pelat pelepasan modél dina mesin aya hubungan langsung sareng bahan dina tempat sampah.
  • K series reciprocating coal feeder

    K séri silih tuang batubara

    Panyusun batubara timbal balik tipe K nganggo mékanisme rod sambung engkol pikeun nyéred piring handapeun 5 derajat ka handap pikeun ngajantenkeun gerak résiprési linier dina roller, sahingga sacara seragam ngaluarkeun batubara atanapi bahan granular leupas sareng bubuk sanésna sareng sipat grinding alit sareng viskositas alit tina alat-alat tuangeun kana alat-alat panampi.
  • ZG vibrating feeder

    ZG ngageter feeder

    ZG séri feeder geter motor seueur dianggo dina pertambangan, metalurgi, batubara, kakuatan termal, tahan seuneu, kaca, bahan wangunan, industri lampu, sisikian sareng industri sanésna, tiasa meungpeuk, bahan butiran sareng bubuk, saragam atanapi paranti dahar kuantitatif.