Tuang geter éléktromagnétik

Pedaran pondok:

Seri feeder geter éléktromagnétik dianggo pikeun ngangkut bahan blok, butiran sareng bubuk tina wadah panyimpenan atanapi corong kana alat anu nampi sacara kuantitatif, seragam sareng teras-terasan.


Detil Produk

Tanda Produk

Seri feeder geter éléktromagnétik dianggo pikeun ngangkut bahan blok, butiran sareng bubuk tina wadah panyimpenan atanapi corong kana alat anu nampi sacara kuantitatif, seragam sareng teras-terasan. Éta tiasa dianggo salaku alat dahar tina conveyor sabuk, lift ember, alat panyaringan, pabrik semén, crusher, crusher sareng granular viscous atanapi bubuk bahan tina sagala rupa departemén industri; éta dipaké pikeun pengumpulan otomatis, bungkusan kuantitatif, jsb Sareng prosés kontrol otomatis. Hal ieu seueur dianggo dina pertambangan, metalurgi, batubara, bahan bangunan, industri ringan, industri kimia, listrik, mesin, sisikian, ubar sareng industri sanés.

 

Fitur produk:

1. Ukuran alit sareng beurat enteng. Éta ngagaduhan kaunggulan struktur saderhana, pamasangan anu merenah, henteu aya bagian puteran, henteu pelumasan, pangropéa anu merenah sareng biaya operasi anu handap.

2. Éta tiasa ngarobih sareng muka sareng nutup aliran bahan sacara instan, sareng akurasi tuangeun seueur.

3. Kontrol listrik ngadopsi sirkuit réparasi gelombang satengah SCR, anu tiasa steplessly ngaluyukeun jumlah dahar, sareng sadar kontrol terpusat sareng kontrol otomatis tina prosés produksi.

4. Dina prosés nyoco, matéri teras-terasan ngajantenkeun gerakan miceun miceun, sareng anggoan susukanana leutik.

5. Ieu séri feeder geter éléktromagnétik henteu cocog pikeun waktos-waktos kalayan syarat ledakan-buktina.

 

Diagram garis besar

Electromagnetic vibration feeder

 

parameter téknis

ngetik

Modél

Kapasitas pangobatan t / h

Granularitas mm

Tegangan v

Kakuatan KW

tingkat

-10°

Jinis dasar

GZ1

5

7

50

220

0,06

GZ2

10

14

50

0,15

GZ3

25

35

75

0,20

GZ4

50

70

100

0,45

GZ5

100

140

150

0,65

GZ6

150

210

200

380

1.5

GZ7

250

350

300

2.5

GZ8

400

560

300

4.0

GZ9

600

840

500

5.5

GZ10

750

1050

500

4.0 * 2

GZ11

1000

1400

500

5,5 * 2

ditutup

GZ1F

4

5.6

40

220

0,06

GZ2F

8

11.2

40

0,15

GZ3F

20

28

60

0,20

GZ4F

40

50

60

0,45

GZ5F

80

112

80

0,65

GZ6F

120

168

80

1.5

Jinis alur datar

GZ5P

50

140

100

0,65

GZ6P

75

210

300

380

1.5

GZ7P

125

350

350

2.5


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali