Czg ganda feeder ngageter massa

Pedaran pondok:

Umpan ganda ngageter feeder ngadopsi prinsip massa ganda di deukeut geter inersial résonansi. Gaya geser disayogikeun ku karét, sareng cinyusu karét gunting geter utama anu hadé pikeun sapuluh taun.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk:

feeder ngageter jisim ganda ngadopsi prinsip jisim ganda deukeut geter inersial résonansi. Gaya geser disayogikeun ku karét, sareng cinyusu karét gunting geter utama anu hadé pikeun sapuluh taun. Mesinna diwangun ku awak tank, bagian gantung sareng bagian éksitasi geter. Éta disusun nganggo pancing karét geser tunggal atanapi dua di luhur sareng handapeun. Pelat mencétan handap dihubungkeun sareng awak kasaimbangan ku baud, teras pelat sisi kénca sareng katuhu dihubungkeun sareng awak tank. Bagian geter utama nyaéta bagian éksitasi. Motor geter dipasang dina piring nangtung di tukangeun awak kasaimbangan. Gaya ékséntris tina motor geter diukur sareng dikirimkeun kana awak tank ngalangkungan blok karét geser anu dipasang dina awak kasaimbangan sareng mencét piring luhur sareng ka handap pikeun ngawujudkeun susukan anu seragam. Ayeuna, éta parantos seueur dianggo dina proyék-proyék doméstik utama, sareng parantos dianggo dina batubara, metalurgi, kakuatan, sisikian sareng industri sanésna, sareng nunjukkeun ciri unikna. Mangpaat sosial sareng ékonomi anu saé parantos diraih.

 

Karakteristik téknik feeder ngageter massa ganda

1. Ngagunakeun téknologi canggih tina massa ganda caket résonansi, operasi stabil sareng dipercaya, sareng operasi bébas kasulitan tiasa ngahontal langkung ti 2 taun.

2. Éta gaduh kaunggulan gaya seragam, amplitudo ageung, konsumsi kakuatan low, dahar seragam, kapasitas ngolah ageung sareng low noise.

3. Kompak sareng struktur anu wajar, kuat sareng awét, beurat enteng.

4. Frékuénsi amplitudo sareng sudut condong alur tiasa diluyukeun pikeun ngendalikeun laju dahar sareng kuantitas.

5. Modeu instalasi gaduh adaptasi anu kuat, sareng tiasa ditunda jinis, jinis korsi atanapi jinis kombinasi.

 

parameter téknis

modél Kapasitas pangobatan t / h Ukuran pakan mm
tingkat -10 -12
CZG1 5 10 15 50
CZG2 10 20 30 50
CZG3 20 50 50 70
CZG4 50 100 150 100
CZG5 100 150 200 150
CZG6 150 250 350 200
CZG7 250 400 550 250
CZG8 400 600 800 300
CZG9 600 850 1000 350
CZG10 750 1100 1300 500
CZG11 1100 1500 1800 500
CZGK1 _ 200 250 100
CZGK2 _ 250 300 100
CZGK3 _ 270 350 100
CZGK4 _ 300 400 100

Diagram garis besar:

CZG double mass feeder (4)

CZG double mass feeder (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali