CypB feeder disk kuantitatif

Pedaran pondok:

CypB séri kuantitatif disk feeder mangrupikeun salah sahiji alat dahar volumetrik kalayan nyoco teras-terasan. Éta dipasang dina bongkar alat panyimpenan sapertos silo, silo sareng ember bin.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

CypB séri kuantitatif disk feeder mangrupikeun salah sahiji alat dahar volumetrik kalayan nyoco kontinyu. Éta dipasang dina bongkar alat panyimpenan sapertos silo, silo sareng ember bin. Kapaksa ku mékanisme kerja disk feeder handapeun gravitasi bahan, sareng didamel kana alat salajengna teras-terasan sareng merata. Nalika éta lirén damel, éta ogé tiasa maénkeun peran ngonci bin. Mangrupikeun prosés produksi kontinyu Alat-alat konci.

 

Fitur struktural:

CypB séri kuantitatif disk feeder mangrupikeun jinis anyar feeder disc kalayan réliabilitas anu luhur, épisiensi tinggi sareng hemat énergi, anu didesain sareng didamel ku perusahaan kami dina dasar nyerna sareng nyerep téknologi canggih asing sareng ngagabungkeun sareng kaayaan anu sabenerna di Cina. Éta langkung maju sareng wajar dina strukturna. Éta ngagaduhan ciri sapertos kieu:

1. Alat-alatna ngadopsi struktur pendukung puteran diaméter ageung, kalayan kapasitas bantalan ageung sareng operasi stabil.

2. Mékanisme transmisi ngadopsi transmisi gear permukaan huntu anu keras, anu ngagaduhan efisiensi transmisi tinggi sareng umur jasa anu panjang. Peréduksi sareng motor dipasang dina handapeun permukaan disk, sareng sadaya struktur alat-alatna kompak.

3. Alat-alatna ngadopsi struktur panyegelan anu unik, bagian-bagian transmisi anu alus pelumas sareng disegel, sareng henteu aya masalah asing anu lebet kana bagian pelumas, supados mastikeun yén alat-alatna tiasa beroperasi tanpa lepat.

4. Peraturan kagancangan konversi frékuénsi ngadopsi modél konvérsi konversi vektor vektor fluks, anu ngagaduhan torsi nyetir ageung, rentang pangaturan anu lega sareng presisi kontrol tinggi.

5. Struktur anu lengkep tertutup diadopsi dina prosés pangiriman bahan, anu kondusif pikeun manajemén kabersihan dina situs sareng nyiptakeun lingkungan kerja anu raoseun.

6. Struktur modular sareng tiasa dicabut diadopsi pikeun awak pakakas sareng leungeun baju kosong pikeun sadar gancang dibongkar sareng dirakit dina situs. Posisi pamasangan outlet tiasa dipilih sakarepna dina 180 derajat, anu ngajantenkeun langkung merenah pikeun dianggo.

 

parameter teknis :

Diaméter disk kinerja Ngalangkungan t / h Proporsi skala mm rubakpita
CYPBφ1600 10 ~ 100 ≤650
CYPBφ2000 20 ~ 200 ≤800
CYPBφ2200 25 ~ 250 ≤800
CYPBφ2500 30 ~ 300 1000
CYPBφ2800 40 ~ 400 ≤1200
CYPBφ3000 50 ~ 500 ≤1200
CYPBφ3200 60 ~ 600 ≤1500
CYPBφ3600 90 ~ 900 ≤1600

CypB quantitative disc feeder (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali