Crusher

  • Cone crusher

    Crusher kerucut

    Crusher kerucut cocog pikeun mereskeun bahan kalayan karasa sedeng. Éta ngagaduhan kaunggulan desain anu wajar, kinerja stabil, ukuran pakan ageung, ukuran partikel debit seragam, sareng gampang diperbaiki. Utamana, éta ngahémat tanaga tanaga sareng prosés peupeus awal rahang crusher.
  • Counterattack crusher

    Crusher Counterattack

    Mesin ieu tiasa seueur dianggo dina garis produksi batu tina PLTA, jalan raya sareng industri sanés. Tilu kamar crusher, awak rotor sareng sambungan baju lapis tanpa konci, palu plat tahan épisiénsi tinggi, sisipan formulir pamasangan, korsi bantalan condong, pelat lapisan dampak huntu unik, lawang multi-arah pigura, sekrup atanapi alat pambuka hidrolik ngadamel éta langkung merenah pikeun ngagentos bagian anu rentan sareng overhaul.
  • Jaw crusher

    Crusher rahang

    Rangkaian produk ieu ngagaduhan ciri rasio naksir ageung, ukuran bahan seragam, struktur saderhana, operasi anu dipercaya, pangropéa saderhana sareng biaya operasi ékonomi. Hal ieu seueur dianggo dina pertambangan, peleburan, bahan bangunan, jalan tol, karéta api, konservasi cai, industri kimia sareng seueur departemén sanés. Éta tiasa naksir sababaraha bahan sareng kakuatan compressive kirang ti 350 MPa.
  • PCH series ring hammer crusher

    PCH séri ring palu crusher

    Crusher palu hurung mangrupikeun jinis mesin penghancur anyar. Éta cocog pikeun meresihan rapuh, sedeng atos sareng sagala rupa bahan anu kirang kandungan cai. Dina bahan wangunan, metalurgi, industri kimia, industri pembangkit listrik termal, éta utamina dianggo pikeun naksir batubara, gangue, batu pasir, balé, batu kapur, gipsum sareng mineral sanés.
  • Roller crusher

    Roller crusher

    Roller crusher tiasa dianggo dina ngolah mineral, industri kimia, semén, réfraktor, bahan abrasif, bahan bangunan sareng séktor industri sanésna pikeun ngamaiskeun sagala rupa bijih sareng batu anu luhur sareng sedeng, khususna dina industri bahan bangunan pikeun ngahasilkeun batu melon sareng mung keusik kacang sareng produk sanésna, anu ngagaduhan pangaruh naksir langkung saé tibatan mesin naksir umum. Ayeuna, éta parantos seueur dianggo.