Crusher Counterattack

Pedaran pondok:

Mesin ieu tiasa seueur dianggo dina garis produksi batu tina PLTA, jalan raya sareng industri sanés. Tilu kamar crusher, awak rotor sareng sambungan baju lapis tanpa konci, palu plat tahan épisiénsi tinggi, sisipan formulir pamasangan, korsi bantalan condong, pelat lapisan dampak huntu unik, lawang multi-arah pigura, sekrup atanapi alat pambuka hidrolik ngadamel éta langkung merenah pikeun ngagentos bagian anu rentan sareng overhaul.


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin ieu tiasa seueur dianggo dina garis produksi batu tina PLTA, jalan raya sareng industri sanés. Tilu kamar crusher, awak rotor sareng sambungan baju lapis tanpa konci, palu plat tahan épisiénsi tinggi, sisipan formulir pamasangan, korsi bantalan condong, pelat lapisan dampak huntu unik, lawang multi-arah pigura, sekrup atanapi alat pambuka hidrolik ngadamel éta langkung merenah pikeun ngagentos bagian anu rentan sareng overhaul.

 

Karakteristik crusher dampak

1. Struktur vortex rongga unik ngajantenkeun ukuran pakan langkung ageung, kapasitas produksi langkung ageung sareng bentuk partikel produk langkung saé;

2. Struktur rotor anu dioptimalkeun tiasa nyayogikeun moment anu kuat tina inersia sareng kakuatan dampak palu, sahingga ngahasilkeun hasil naksir sareng rasio naksir langkung luhur;

3. Patu piring jenis alloy anti-ageman anu khusus "C" tiasa ngajaga bentuk permukaan anu keuna na henteu robih dina siklus kahirupan sareng ngajaga bentuk sisikian produk sareng gradasi anu stabil;

4. Pelat pelapis rongga sareng pelat dampak huntu kalayan desain modular standar gaduh silih gentoskeun, tingkat pemanfaatan anu langkung luhur sareng umur jasa anu langkung lami;

5. Alat paranti ngabenerkeun palu piring anu unik ngajantenkeun palu pelat langkung stabil, langkung merenah pikeun dibongkar sareng dirakit, sareng ningkatkeun épisiénsi kerja;

6. Leresihan paranti ngaleupaskeun peralatan tiasa luwes disaluyukeun numutkeun sarat ukuran sisikian sareng gradasi produk réngsé;

7. Éta dilengkepan mékanisme lawang hidrolik sareng nutup atanapi alat khusus pikeun ngagentos bagian anu rentan, anu fleksibel sareng gampang dioperasikeun.

 

modél

Spésifikasi

Ukuran palabuhan eupan(mm)

Panjang feed maksimum mm

Kapasitas produksi (T / h)

Kakuatan motor KW

PF-0607

Φ-644 * 740

320 * 770

100

10-20

30

PF-0807

Φ-850 * 700

400 * 730

300

15-30

30-45

PF-1008

Φ-1000 * 700

400 * 830

300

30-50

37-55

PF-1010

Φ-1000 * 800

400 * 1080

350

50-80

55-75

PF-1210

Φ-1250 * 1050

400 * 1080

350

70-120

110-132

PF-1212

Φ-1250 * 1250

400 * 1300

350

100-150

132-160

PF-1214

Φ-1250 * 1400

400 * 1430

400

130-180

160-200

PF-1315

Φ-1320 * 1500

860 * 1520

500

160-250

180-260

PF-1320

Φ-1320 * 2000

860 * 2030

500

300-350

300-375

Counterattack crusher (1)

Counterattack crusher (2)

Counterattack crusher (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali