Conveyor

  • Scraper conveyor

    Conveyor scraper

    Conveyor scraper diwangun ku bagian sirah, awak tank tengah, bagian buntut, rantai conveyor scraper, alat nyetir sareng balok sleeper instalasi. Struktur lengkep ditutup, teu aya kabocoran matéri nalika dioperasikeun; ranté conveyor ngadopsi ranté roller, bentuk perenah ranté tunggal; impor sareng ékspor alat-alat, ngirimkeun panjang tiasa didesain sacara fleksibel sareng diatur numutkeun sarat prosés.
  • Screw conveyor

    Conveyor sekrup

    Diaméter conveyor tipe LS nyaéta 100 mm- Panjang maksimal mesin sekrup drive tunggal tiasa ngahontal 40m (ukuran 30m). Mesin sekrup drive ganda ngadopsi struktur aci rusak tengah, sareng panjang maksimum tiasa ngahontal 80m (super ageung 60m).
  • SCG Vibrating conveyor

    Conveyor SCG Vibrating

    Conveyor Geter jarak-jauh jarak jauh SCG jarak jauh seueur dianggo dina pertambangan, metalurgi, bahan bangunan, batubara, industri kimia, sisikian, ubar sareng industri sanés. Suhu sahandapeun 300 ℃ kanggo sadaya jinis bubuk, butiran, blok sareng campuranana.