Taros Kami

Xinxiang Chengxin Vibration Equipment Co., Ltd.

Alamat

Bagean kulon jalan kalér Taihang, zona pangwangunan ékonomi Xiaoji, kota xinxiang, propinsi henan.

Telepon

0373-5579999

0303-5579998

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami