Crusher kerucut

Pedaran pondok:

Crusher kerucut cocog pikeun mereskeun bahan kalayan karasa sedeng. Éta ngagaduhan kaunggulan desain anu wajar, kinerja stabil, ukuran pakan ageung, ukuran partikel debit seragam, sareng gampang diperbaiki. Utamana, éta ngahémat tanaga tanaga sareng prosés peupeus awal rahang crusher.


Detil Produk

Tanda Produk

Crusher kerucut cocog pikeun mereskeun bahan kalayan karasa sedeng. Éta ngagaduhan kaunggulan desain anu wajar, kinerja stabil, ukuran pakan ageung, ukuran partikel debit seragam, sareng gampang diperbaiki. Utamana, éta ngahémat tanaga tanaga sareng prosés peupeus awal rahang crusher. Éta parantos janten jinis crusher énggal pikeun ngarengsekeun bahan-bahan anu alit sareng alit dina hiji waktos. Prosésna disederhanakeun sareng biayana disimpen.

Crusher congcot nyoko kana téknologi produksi canggih sareng téknologi. Mangrupikeun produk anyar tina crusher rahang kalayan efisiensi tinggi, hemat énergi sareng perlindungan lingkungan. Ciri na nyaéta bahan bérés tiasa disaluyukeun numutkeun paménta, kasar, sedeng, rupa sareng rupa-rupa spésifikasi lengkep; teu aya serpihan, teu aya awak lemes, multi sudut sareng multi ujung pikeun mastikeun kakuatan komprési. Paling cocog pikeun jalan tol, konstruksi sareng bahan rékayasa ageung. Crusher ngaleungitkeun prosés ngabéréskeun awal tina crusher rahang, sareng janten jinis crusher énggal pikeun ngaremuk bahan ageung sareng alit dina hiji waktos. Éta ngagaduhan kaunggulan kaluaran ageung, épisiensi tinggi, kakuatan alit sareng hemat biaya naksir bahan. Batu anu rusak ku mesin ieu henteu ngan ukur lengkep dina spésifikasi, tapi ogé seragam sareng jelas. Éta mangrupikeun gaganti pikeun tukang rahang lami sareng penghancur dampak.

parameter téknis:

Modél

Eupan maksimum
Mm)

Ukuran outlet minimum (mm)

Kakuatan motor
Kw)

beurat
(kg)

CS600

C

95

10

37-45

5300

M

72

6

37-45

5300

CS1000

C

160

13

90-110

10800

M

115

10

90-110

10800

F

80

8

90-110

10510

EF

50

6

90-110

10510

CS1160

C

180

13

110-132

15500

M

130

10

110-132

15500

F

90

10

110-132

15500

EF

60

6

110-132

15500

CS1300

C

200

16

132-160

22300

M

150

13

132-160

22300

F

102

10

132-160

22300

EF

70

8

132-160

22300

CS1380

C

215

19

185-220

26300

M

160

16

185-220

26300

F

115

13

185-220

26300

EF

76

8

185-220

26300

CS1500

C

235

22

185-220

37750

M

175

19

185-220

37750

F

130

13

185-220

37750

EF

90

10

185-220

37750

CS1600

C

267

22

250-300

44300

M

203

16

250-300

44300

F

140

13

250-300

44300

EF

95

10

250-300

44300

Cone crusher (1) Cone crusher (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali