Tentang Kami

Bubuka

Xinxiang City Chengxin Vibration Equipment Co., Ltd.mangrupikeun produsen profesional alat-alat geter sareng mesin pertambangan di Cina. Perusahaan urang perenahna di Zona Pangwangunan Ékonomi Xiaoji, Kota Xinxiang, Propinsi Henan, ngaliput legana 80.000 méter pasagi sareng luas wangunan 60,000 méter pasagi. Perusahaan didirikeun taun 2003 kalayan modal terdaftar 58 juta yuan. Éta ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan. Produk na seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, batubara, kimia, bahan bangunan, kakuatan, rékayasa jalan sareng sasak sareng industri sanés. Ayeuna, perusahaan urang gaduh langkung ti 500 padamel sareng langkung ti 80 teknisi. Perusahaan urang henteu ngan ukur dilélér salaku perusahaan bertéknologi tinggi propinsi, perusahaan kiridit AAA, kontrak propinsi sareng perusahaan anu dipercaya ku Departemen Ilmu Pengetahuan sareng Teknologi Provinsi Henan, tapi ogé lulus sertifikasi sistem kualitas ISO sareng sertifikasi CE wajib pikeun produk anu dianggo dina Uni Éropa.

factory img

Chengxin Vibration ayeuna parantos janten perusahaan simbolis dina industri sareng parantos dikenal ku seueur palanggan. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan parantos ngadegkeun hubungan bisnis anu éksténsif sareng perusahaan logam, batubara, sareng perusahaan listrik, sapertos Wuhan Iron and Steel, Baosteel, Capital Iron and Steel, Jianlong Group, Jiuquan Iron and Steel, Yanshan Iron and Steel, Ganglu , sareng Hanye. Salian ti nyayogikeun perusahaan ageung, Chengxin Vibration ogé ékspor ka Vietnam, Bulgaria, Abu Dhabi, Indonesia, Turki, Botswana, Zambia, Kamboja, Guatemala sareng daérah sanés. Perusahaan parantos ngadegkeun agénsi jasa penjualan sareng téknis di panjuru nagara, ngawangun jaringan penjualan kalayan kamampuan pangwangunan pasar anu kuat sareng sistem manajemen anu lengkep.

Salami mangtaun-taun, Geter Integritas parantos ngahontal tingkat luhur presisi, otomatisasi sareng kecerdasan dina desain produk sareng produksi. Dina waktos anu sasarengan, éta parantos netepkeun sistem produksi sareng operasi manajemén anu berorientasi pasar anu ngaoptimalkeun operasi logistik, aliran modal sareng aliran inpormasi, sareng parantos ngahontal manpaat ékonomi anu saé. Ayeuna, kauntungan ékonomi komprehensif perusahaan, panilitian ilmiah sareng téknologi sareng kakuatan pangwangunan, sareng daya saing pasar produk mangrupikeun garis payun industri domestik.

Produk

Produk utama anu dihasilkeun ku Chengxin Vibration kalebet genep kategori: layar ngageter, konveyor, crusher, motor geter, excerter geter sareng réncang suku cadang produk. Produk ieu parantos ngawangun langkung ti 20 séri kalayan langkung ti 400 spésifikasi.

 Layar geter: sababaraha layar épisiensi tinggi, layar panyalindungan lingkungan anu fleksibel, layar pakan ramah lingkungan, layar ngageter sirkular, layar ngageter linier, layar ngageter panangan elastis, layar ngageter panas / tambang panas, layar ketebalan sami oval, layar bubuk batubara, roller layar, layar Pupuk, layar embun, layar melengkung, layar sinusoidal, layar rélaxasi séri CZS, layar kendang séri GTS.

 Pakan: tipe CZG feeder ngageter dua-massa, feeder ngageter éléktromagnétik, sabuk / feeder ranté, feeder batubara bulak balik, feeder disk kuantitatif CYPB, mesin pertambangan bergetar séri FZC, Screw conveyor, conveyor chain, conveyor geter, conveyor belt, lift ember.

 Crusher: crusher palu ring, crusher malik, crusher kon, impact crusher.

 Suku cadang: vibrator témbok gudang, excision getaran tipe korsi CJZ, parut batu bara vibrator minyak ipis, motor geter, dual-axis vibrator, sareng aksésoris produk sanés.

CZG double mass feeder (1)
Banana shaped vibrating screen3
ZDS series elliptical equal thickness screen (1)

Pangwangunan téknologi

Ti saprak diadegkeun, Integrity Vibration parantos teras-terasan nempatkeun téknologi panilitian sareng pamekaran, sareng dina waktos anu sami berorientasi pasar sareng aktip mekarkeun panilitian sareng pamekaran téknologi. Ayeuna, desain langsung sareng lembaga panilitian Chengxin Vibration ngagaduhan langkung ti 80 insinyur sareng teknisi. Ngaliwatan perkenalan téknologi sareng transformasi téknologi, perusahaan parantos nguatkeun kerjasama téknis sareng paguron luhur domestik anu terkenal sareng ngadegkeun pusat panalungtikan sareng pamekaran téknologi perusahaan. Perusahaan invests langkung ti 10% kauntungan na di pusat panilitian ilmiah unggal taun, sareng sadaya dana dianggo pikeun ngembangkeun téknologi, janten pusat riset ngagaduhan dana anu cekap.

Dina taun-taun ayeuna pangalaman gawé, digabungkeun sareng téknologi canggih di bumi sareng di mancanagara, Chengxin Vibration parantos ngembangkeun sababaraha layar efisiensi tinggi, layar anu ramah lingkungan anu fleksibel, sareng layar feeder anu ramah lingkungan anu nyumponan kabutuhan pasar. Dina waktos anu sami, sadaya gambar perusahaan dikelola ku sistem manajemen data PDM, anu ngawujudkeun bursa inpormasi desain, manajemén, sareng produksi, ningkatkeun efisiensi operasional perusahaan, sareng ngagancangkeun laju pangembangan produk.

Tujuan bisnis

Salami mangtaun-taun, perusahaan parantos kéngingkeun dukungan sareng kapercayaan seueur palanggan saluyu sareng prinsip bisnis "Ngubaran para nasabah kalayan iman anu saé, kalayan produk anu sampurna pikeun kéngingkeun kapercayaan konsumén", produk parantos dijual di panjuru nagara sareng dijual di luar negeri, sareng parantos ditampi sacara bulat muji!

budaya parusahaan

Kajujuran ngawangun mérek, inovasi ngawangun masa depan.

jianzhu

Tanggung jawab sosial perusahaan

Éksternal:

1. Perhatosan pikeun masarakat

• Nyumbangkeun barang-barang ka tempat anu diperyogikeun dina waktosna pikeun dipasihkeun ka masarakat.

• Ngabéréskeun bagian tina masalah padamelan.

2. Ngurus lingkungan

• Investasi sajumlah ageung artos kanggo ngamajukeun pamekaran lingkungan. téknologi perlindungan, sareng nyumbang kana ngawujudkeun pangwangunan berkelanjutan.

• Bales kana panggilan nasional pikeun ngagunakeun énergi bersih sareng ngahémat sumberdaya nasional.

Internal:

1. Ngadopsi mode manajemén 6S pikeun mastikeun yén lingkungan kerja tina. pagawé beresih sareng éfisién.

2. Nguatkeun kerjasama sareng paguron luhur, ningkatkeun kualitas produk, sareng ngajagi kapentingan para pembeli.

3. Sebaran kasejahteraan karyawan nalika liburan.