• banner9
  • banner8
  • banner7

wilujeng sumping ka perusahaan urang!

Produkna parantos dijual di panjuru nagara sareng diékspor ka luar negeri, anu parantos ditampi ku palanggan!
  • Advanced design concept

    Konsép desain anu maju

    Aya langkung ti 80 rékayasa sareng tanaga téknis dina desain sareng lembaga panilitian langsung handapeun perusahaan.
  • Advanced processing equipment

    Parabot ngolah canggih

    Perusahaan ngagaduhan kakuatan ékonomi anu kuat sareng alat-alat pangolahan anu lengkep.
  • Perfect detection ability

    Kamampuh deteksi sampurna

    palaksanaan ketat tina "tilu tés", efektif mastikeun kualitas produk.
  • Considerate after-sales service

    Ladenan saatos-penjualan pertimbangan

    "integritas, gancang, propésional, kapuasan pangguna" mangrupikeun tujuan urang pikeun tujuan jasa.
tingali sadayana
Pabrikan propésional alat-alat geter sareng alat-alat mesin pertambangan di Cina.
  • Honest recommendation of energy saving and environmental protection products
    Rekomendasi jujur ​​tina hemat energi ...
    Layar épisiensi multi elemen tinggi mangrupikeun alat pamariksaan anu manusiawi sareng calakan anu dirancang ku perusahaan urang numutkeun paménta pasar sareng prodti ...
    maca deui
  • Selection skills of linear vibrating screen
    Kaahlian pamilihan layar ngageter linier
    1. numutkeun pilihan situs Panjang sareng lébarna situs kedah diperhatoskeun pikeun jinis skrining geter linier; kadang lebar th ...
    maca deui
  • Vibration motor waterproof
    Motor geter tahan cai
    Sakabéh prosés skrining motor anu ngageter nyaéta pikeun nyaring sareng milih bahanna. Bahan anu béda spésipik dibagi kana upp ...
    maca deui
  • Beda antara motor geter hiji ...
    Motor geter: Motor geter dilengkepan sakumpulan blok ékséntris anu tiasa disetél dina kadua tungtung poros rotor, sareng gaya éksitasi didapet ku gaya centrifugal anu dihasilkeun rot-speed tinggi ...
    maca deui